Image

Föreställning 2024 - Dr. Uddavante

1962. Det är dött lopp mellan USA och Sovjets kapprustningar. Plötsligt gör den ex-tyska forskaren Dr. Uddavante en upptäckt som kan komma att förändra balansen för alltid.

På den hemliga militärbasen finns ett gäng omaka karaktärer som alla hoppas att upptäckten kommer gynna just deras agenda. Kommer världen äntligen förintas som General Donahue vill? Kommer Sovjet skaffa ett ännu starkare vapen? Eller blir Bomb-Två den ultimata garanten för evig fred? Och vad har egentligen basens Vaktmästare för hemlig agenda?

Följ med till den hemliga basen och upplev dessa dramatiska dagar med dina egna ögon. Men se upp för spioner och detektiver! Du kan inte lita på någon!

Årets Filosofspex bjuder på en Kalla Kriget-fars inspirerad av Stanley Kubrick-filmen Dr. Strangelove. Det blir skiftande lojaliteter, dubbelspel, ränker och intriger som gör att ingen egentligen vet vem de förråder.

Varmt välkomna på en bombastiskt spexig föreställning!

Boka & Betala biljetter Reservera biljetter
Image

Var ligger det Sovietiska arkivet, då?

Alla föreställningar ges i Lingsalen, andra våningen, Studenternas Hus, Götabergsgatan 17, Göteborg.

Hiss finns tillgänglig på bottenplan, informera oss så får ni åka med. (OBS: Vid kronisk indolens kräver vi en välartad tillfrågan.)

Varmt välkommen till en oförglömlig spexikal afton! För övriga frågor går vi att nå på: facebook.com/filosofspexet eller via mail: info@filosofspexet.se